18/01/2024 18/01/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνοδευόμενος υπό του Αρχιδιακόνου του, π. Ραφαήλ Μισιαούλη, τέλεσε αγιασμό και την κοπή βασιλόπιτας στην Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α – Cyprus Olympians). Στην τελετή παρέστησαν, στις 17 Ιανουαρίου 2024, ο η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κα Αθηνά Μιχαηλίδου, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση...
18 Ιανουαρίου, 2024 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 18/01/2024 - 19:51

Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στην Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Διαδώστε:
Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στην Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας συνοδευόμενος υπό του Αρχιδιακόνου του, π. Ραφαήλ Μισιαούλη, τέλεσε αγιασμό και την κοπή βασιλόπιτας στην Κυπριακή Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Κ.Ε.Σ.Ο.Α – Cyprus Olympians).

Στην τελετή παρέστησαν, στις 17 Ιανουαρίου 2024, ο η Υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, κα Αθηνά Μιχαηλίδου, η οποία χαιρέτησε την εκδήλωση και εξήρε την έννοια της αριστείας και την προσπάθεια για την αριστεία του κάθε αθλητή, του κάθε ανθρώπου.

Επίσης, παρέστησαν ο πρόεδρος της Κ. Ε. Σ. Ο. Α., κ. Κώστας Παπακώστας, ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ( ΚΟΑ), κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, κ. Ανδρέας Καπαρδής και κ. Ευθύμιος Ευθυμίου αντίστοιχα, η πρώην πρόεδρος του ΚΟΑ, κα Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ. Ε. Σ. Ο. Α, και άλλοι προσκεκλημένοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων