08/06/2022 08/06/2022 O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε αγιασμό στα πλαίσια της παρουσίασης βιβλίου του πρώην δημοσιογράφου Ανδρέα Παύλου, στο Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας, την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Σολωμού, ο Οικονόμος Νικόλαος Δημητρίου και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης. Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος συνεχάρη τον συγγραφέα του βιβλίου,...
08 Ιουνίου, 2022 - 18:52
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 18:39

Aγιασμός και παρουσίαση βιβλίου για την κοινότητα της Ανάγυιας

Διαδώστε:
Aγιασμός και παρουσίαση βιβλίου για την κοινότητα της Ανάγυιας

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, τέλεσε αγιασμό στα πλαίσια της παρουσίασης βιβλίου του πρώην δημοσιογράφου Ανδρέα Παύλου, στο Δημοτικό Σχολείο Ανάγυιας, την Τρίτη, 7 Ιουνίου 2022.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Σολωμού, ο Οικονόμος Νικόλαος Δημητρίου και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

Στην ομιλία του ο Πανιερώτατος συνεχάρη τον συγγραφέα του βιβλίου, για την έρευνα και μελέτη του για το χωριό της Ανάγυιας και ευχήθηκε όπως το βιβλίο βρίσκεται στο κάθε σπίτι, στον κάθε άνθρωπο που έλκει την καταγωγή του από την Ανάγυια.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων