01/09/2023 01/09/2023 Με την ευκαιρία τής εορτής τής Ινδίκτου, της αρχής του νέου εκκλησιαστικού έτους, τελέστηκε αγιασμός, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής το πρωί της Παρασκευής  1ης Σεπτεμβρίου 2023, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Ησαΐα, στην παρουσία των κληρικών που εγκαταβιούν στην Ιερά Μητρόπολη, και των κληρικών και υπαλλήλων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού. Απευθυνόμενος...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:16
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 18:25

Αγιασμός στη Μητρόπολη Ταμασού για την έναρξη του Νέου Εκκλησιαστικού Έτους

Διαδώστε:
Αγιασμός στη Μητρόπολη Ταμασού  για την έναρξη του Νέου Εκκλησιαστικού Έτους

Με την ευκαιρία τής εορτής τής Ινδίκτου, της αρχής του νέου εκκλησιαστικού έτους, τελέστηκε αγιασμός, στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής το πρωί της Παρασκευής  1ης Σεπτεμβρίου 2023, από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Ησαΐα, στην παρουσία των κληρικών που εγκαταβιούν στην Ιερά Μητρόπολη, και των κληρικών και υπαλλήλων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού.


Απευθυνόμενος προς τους παρευρισκομένους, ο Πανιερώτατος  ευχήθηκε καλή και ευλογημένη νέα εκκλησιαστική χρονιά και να διέλθουν όλοι με υγεία τον νέο εκκλησιαστικό ενιαυτό, με συνεργασία, αγάπη και ομόνοια για το καλό συμφέρον της Εκκλησίας μας. Στόχος όλων μας, είπε, είναι η εκπομπή των παθών μας, που μας κρατούν σε απόσταση από τον Χριστό και η παραμονή σε  κοινωνία  με Αυτόν, για να αξιωθούμε της κατά Χάριν Θεώσεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων