18/10/2022 18/10/2022 Κατόπιν ευγενούς πρόσκλησης του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» κ. Χρύσανθου Τσουρούλλη, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μετέβη στην Έγκωμη όπου τέλεσε αγιασμό στο συγκρότημα το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, για την άδεια να τελέσει τον αγιασμό και τον κ. Τσουρούλλη για την...
18 Οκτωβρίου, 2022 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2022 - 19:54

Αγιασμός στο Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Αγιασμός στο Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Κατόπιν ευγενούς πρόσκλησης του Διευθύνοντος Συμβούλου του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» κ. Χρύσανθου Τσουρούλλη, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μετέβη στην Έγκωμη όπου τέλεσε αγιασμό στο συγκρότημα το πρωί της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου, για την άδεια να τελέσει τον αγιασμό και τον κ. Τσουρούλλη για την πρόσκληση να τελέσει τον αγιασμό στο συγκρότημά τους. Ευχήθηκε σε όλους τους εργαζομένους καλή δύναμη και καλή φώτιση στο έργο τους.

Ο κ. Τσουρούλλης ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο για την τέλεση του αγιασμού και του ευχήθηκε καλή δύναμη στα αρχιερατικά του καθήκοντα.

Το Συγκρότημα «ΔΙΑΣ» είναι όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης με μεγάλο αθροιστικά όγκο εντύπων, ραδιοφωνικών, διαδικτυακών και τηλεοπτικών μέσων που υπηρετούν το τρίπτυχο Ενημέρωση – Ψυχαγωγία – Εκπαίδευση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων