25/06/2022 25/06/2022 Aγιασμό στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Παρασκευή 24Ιουνίου 2022, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόκληση της ομάδας. Ο Πανιερώτατος, ομιλώντας στην αγγλική γλώσσα, λόγω του ότι οι μερικοί εκ των ποδοσφαιριστών δεν ομιλούν την ελληνική γλώσσα, τους επεξήγησε τη σημασία του αγιασμού στη ζωή του κάθε...
25 Ιουνίου, 2022 - 12:27
Τελευταία ενημέρωση: 25/06/2022 - 12:33

Αγιασμός στον ΑΠΟΕΛ από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Αγιασμός στον ΑΠΟΕΛ από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Aγιασμό στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο τέλεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Παρασκευή 24Ιουνίου 2022, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόκληση της ομάδας.

Ο Πανιερώτατος, ομιλώντας στην αγγλική γλώσσα, λόγω του ότι οι μερικοί εκ των ποδοσφαιριστών δεν ομιλούν την ελληνική γλώσσα, τους επεξήγησε τη σημασία του αγιασμού στη ζωή του κάθε ανθρώπου. Ακόμη δε, τους επεξήγησε για τη σημαντικότητά τους gia τον λαό, λόγω της θέσης που έχει ο κάθε ένας στον χώρο του ποδοσφαίρου και τους ευχήθηκε καλές επιτυχίες και καλή δύναμη στους αγώνες τους.

Παρόντες στην ακολουθία του αγιασμού, εκτός από τους ποδοσφαιριστές, ήταν και ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων