28/08/2020 28/08/2020 Από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. “Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Ησαΐου, θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο το Ίδρυμα Μουσικών Σπουδών «Άγιος Γεώργιος». Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος, θα είναι...
28 Αυγούστου, 2020 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2020 - 13:55

Από Σεπτέμβριο σε λειτουργία Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Από Σεπτέμβριο σε λειτουργία Σχολή Βυζαντινής Μουσικής στην Ι.Μ. Ταμασού

Από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

“Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Ησαΐου, θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο το Ίδρυμα Μουσικών Σπουδών «Άγιος Γεώργιος». Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος, θα είναι και η λειτουργία Σχολής Ψαλτικής Τέχνης για την ολοκληρωμένη εκμάθηση της Βυζαντινής Μουσικής με σκοπό την κατάρτιση των Ιεροψαλτών και των φίλων της Εκκλησιαστικής Μουσικής. Στη Σχολή θα μπορούν να φοιτήσουν μικρά παιδιά, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και η φοίτηση τους θα είναι πενταετής. Τα μαθήματα θα διδάσκουν ο Πρωτοψάλτης Δημήτριος Ιεροδιακόνου, Πτυχιούχος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ο Πρωτοψάλτης Αντώνιος Κουτρουπής, Πτυχιούχος του Κονσερβατορίου της Αγίας Πετρουπόλεως. Κατά τη διάρκεια της πενταετούς φοίτησής τους οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα εκμάθησης της Εκκλησιαστικής Μουσικής, μαθημάτων φωνητικής και ορθοφωνίας, ευρωπαϊκής μουσικής, Εκκλησιαστικού Τυπικού και άλλων συναφών μαθημάτων. Το Ίδρυμα θα λειτουργήσει σε εγκαταστάσεις του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά και παρακαλούμε όσους θα ήθελαν να εγγραφούν στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 99594383, το αργότερο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου”, αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων