28/06/2023 28/06/2023 Στην τελετή αποφοίτησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέστη το βράδυ της Δευτέρας, 26 Ιουνίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Ανάμεσα στους πτυχιούχους της σχολής που αποφοίτησαν, ήταν και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, ο οποίος αποπεράτωσε τις σπουδές του με βαθμό summa cum laude (μέγιστη ανώτατη διάκριση)....
28 Ιουνίου, 2023 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2023 - 17:33

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης

Διαδώστε:
Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ο Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης

Στην τελετή αποφοίτησης της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας παρέστη το βράδυ της Δευτέρας, 26 Ιουνίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Ανάμεσα στους πτυχιούχους της σχολής που αποφοίτησαν, ήταν και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, ο οποίος αποπεράτωσε τις σπουδές του με βαθμό summa cum laude (μέγιστη ανώτατη διάκριση).

Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος, έξαρχος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κύπρο, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Νεκτάριος Μπακόπουλος και Δημητριανός Πέτσας, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης, ο Επίτροπος Διαφάνειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χάρης Πογιατζής, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι, γονείς και συγγενείς των αποφοίτων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων