09/05/2020 09/05/2020 Ολοκληρώνεται η νέα πρωτοβουλία ανθρωπιστικής στήριξης σε ακόμη 720 οικογένειες απόρων της πόλεως και επαρχίας Λευκωσίας, από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. Αυτή τη φορά η στήριξη θα γίνει σε δύο φάσεις, λόγω μεγάλης αύξησης των αναγκών. Η πρώτη φάση αφορά σε 250 οικογένειες αλλοδαπών, η οποία γίνεται κατορθωτή με τη στήριξη της Μητροπόλεως,...
09 Μαΐου, 2020 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 09/05/2020 - 9:03

Άπορες οικογένειες βοηθάει η Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Άπορες οικογένειες βοηθάει η Ι.Μ. Ταμασού

Ολοκληρώνεται η νέα πρωτοβουλία ανθρωπιστικής στήριξης σε ακόμη 720 οικογένειες απόρων της πόλεως και επαρχίας Λευκωσίας, από την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. Αυτή τη φορά η στήριξη θα γίνει σε δύο φάσεις, λόγω μεγάλης αύξησης των αναγκών.

Η πρώτη φάση αφορά σε 250 οικογένειες αλλοδαπών, η οποία γίνεται κατορθωτή με τη στήριξη της Μητροπόλεως, των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών Ταμασού και Ορεινής και σημαντικές εισφορές επιχειρηματιών, τις οποίες συντόνισε προσωπικά ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ιερώνυμος Πυλιώτης.

Πατέρες της Μητροπόλεως και στελέχη-μέλη των Χριστιανικών Συνδέσμων Γυναικών, υπό την εποπτεία και επιμέλεια του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, ετοίμασαν τα πακέτα αγάπης, με πολλή φροντίδα και, ακολούθως, τα παρέδωσαν στον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη της Μητροπόλεως Βαρνάβα Χρυσάνθου, ο οποίος, με τη βοήθεια των οδηγών της Μητροπόλεως και των Συνδέσμων Αλλοδαπών, ανάλαβε να τα διανέμει.

Εντός των προσεχών ημερών, ξεκινά η δεύτερη φάση στήριξης των ημεδαπών οικογενειών, που υπάγονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητροπόλεως, ΚΥΚΑΤ, το οποίο διευθύνει με μεγάλη επιτυχία ο Διευθυντής του μητροπολιτικού Ιδρύματος Δρ Γεώργιος Κουννούσιης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων