11/02/2023 12/02/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης Φεβρουαρίου 2023 στο γραφείο του τον Πρέσβη της Βουλγαρίας, κ. Τοντόροβ, του οποίου η θητεία του στην Κύπρο λήγει τον τρέχοντα μήνα. Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβη για την αγαστή συνεργασία που είχαν το διάστημα αυτό, για τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν...
11 Φεβρουαρίου, 2023 - 20:32
Τελευταία ενημέρωση: 12/02/2023 - 3:51

Αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Πρέσβη της Βουλγαρίας στην Κύπρο με τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Αποχαιρετιστήρια συνάντηση του Πρέσβη της Βουλγαρίας στην Κύπρο με τον Μητροπολίτη Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας δέχθηκε το πρωί της Πέμπτης Φεβρουαρίου 2023 στο γραφείο του τον Πρέσβη της Βουλγαρίας, κ. Τοντόροβ, του οποίου η θητεία του στην Κύπρο λήγει τον τρέχοντα μήνα.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε τον κ. Πρέσβη για την αγαστή συνεργασία που είχαν το διάστημα αυτό, για τις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν από κοινού και ανανέωσαν την συνεργασία τους και στο μέλλον με πολλές δραστηριότητες σε συνεργασία με τον σύνδεσμο Βουλγάρων. Ο κ. Τοντόροβ ευχαρίστησε τον Πανιερώτατο για τις συναντήσεις και δραστηριότητες που οργάνωσαν μαζί και τον διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει η αγαστή τους συνεργασία στο μέλλον για το καλό των δύο λαών και πολιτσμών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων