27/05/2022 28/05/2022 Άσκηση ευρείας κλίμακας πεδίου, με την ονομασία «Ήφαιστος 2022», διεξήχθη στους Καπέδες, σήμερα Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στα πλαίσια της Εβδομάδας Προστασίας Δασών 2022, στην παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου. Σκοπός της άσκησης «Ήφαιστος 2022» ήταν η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας ολόκληρου του συστήματος δασοπυρόσβεσης, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις εμπλεκόμενες δυνάμεις,...
27 Μαΐου, 2022 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2022 - 16:42

Άσκηση του Τμήματος Δασών «Ήφαιστος 2022» παρουσία του Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Άσκηση του Τμήματος Δασών «Ήφαιστος 2022» παρουσία του Μητροπολίτη Ταμασού

Άσκηση ευρείας κλίμακας πεδίου, με την ονομασία «Ήφαιστος 2022», διεξήχθη στους Καπέδες, σήμερα Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022, στα πλαίσια της Εβδομάδας Προστασίας Δασών 2022, στην παρουσία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

Σκοπός της άσκησης «Ήφαιστος 2022» ήταν η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας ολόκληρου του συστήματος δασοπυρόσβεσης, το οποίο περιλαμβάνει όλες τις εμπλεκόμενες δυνάμεις, εναέριες και επίγειες.

Στην άσκηση παρέστησαν ο Πρέσβης της Ιορδανίας στην Κύπρο, η Επίτροπος Περιβάλλοντος, κ. Κλέλια Βασιλείου, ο Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Ανδρέας Γρηγορίου, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών, των Βρετανικών Βάσεων, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αστυνομίας, της Εθνικής Φρουράς, της Πολιτικής Άμυνας, της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, της Πολιτικής Αεροπορίας, των Επαρχιακών Διοικήσεων και Τμημάτων του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Να αναφερθεί πως στην άσκηση έλαβαν μέρος τα εκπαιδευμένα μέλη της Μητροπόλεως με τη χρήση του Πυροσβεστικού οχήματος της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων