09/10/2021 21/10/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, το πρωΐ, θα τελεστούν τα Εγκαίνια του νέου ιερού ναού του Προφήτη Ηλία στην Κοινότητα των Αγίων Τριμιθιάς, τελεταρχούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Ησαΐου. Την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, και ώρα 6.30 το απόγευμα, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και θα...
09 Οκτωβρίου, 2021 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 18:03

Εγκαίνια Ιερού Ναού Προφήτου Ηλία στην κοινότητα των Αγίων Τριμιθιάς

Διαδώστε:
Εγκαίνια Ιερού Ναού Προφήτου Ηλία στην κοινότητα των Αγίων Τριμιθιάς

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021, το πρωΐ, θα τελεστούν τα Εγκαίνια του νέου ιερού ναού του Προφήτη Ηλία στην Κοινότητα των Αγίων Τριμιθιάς, τελεταρχούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Ησαΐου.

Την Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου, και ώρα 6.30 το απόγευμα, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και θα τελεστεί μόνο ο Πανηγυρικός Εσπερινός. Την επομένη, Σάββατο το πρωΐ, στις 6.30, θα αρχίσει η ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια θα τελεστεί η ακολουθία των Εγκαινίων και η πρώτη Αρχιερατική Θεία λειτουργία στον εγκαινιασθέντα ναό.

Με την ευκαιρία των Εγκαινίων του ναού, θα μεταφερθεί προς προσκύνηση τεμάχιο του ιερού Λειψάνου του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού, το οποίο και θα παραμένει στο ναό μέχρι και το βράδυ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων