01/07/2022 01/07/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε αγιασμό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του οικήματος «Δικέφαλος» στο Δήμο Γερίου το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022. Ο Πανιερώτατος συνεχάρη για την προσπάθεια αυτή να επαναδραστηριοποιήσουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες στην πετόσφαιρα, καλαθόσφαιρα και ποδόσφαιρο. “Με αυτό τον τρόπο συμβάλλεται στην απασχόληση των νέων...
01 Ιουλίου, 2022 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2022 - 17:05

Εγκαίνια του Σωματείου «Δικέφαλος» Γερίου από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Εγκαίνια του Σωματείου «Δικέφαλος» Γερίου από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε αγιασμό κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του οικήματος «Δικέφαλος» στο Δήμο Γερίου το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022.

Ο Πανιερώτατος συνεχάρη για την προσπάθεια αυτή να επαναδραστηριοποιήσουν τις αθλητικές τους δραστηριότητες στην πετόσφαιρα, καλαθόσφαιρα και ποδόσφαιρο. “Με αυτό τον τρόπο συμβάλλεται στην απασχόληση των νέων με υγιή ενδιαφέροντα, απαλλαγμένοι και αποστασιοποιημένοι από τις εξαρτήσεις που μαστίζουν την κοινωνία”. Τέλος, ο Πανιερώτατος δώρησε στον Πρόεδρο του Σωματείου, εικόνισμα ασημένιο της Παναγίας της Ελεούσας του Κύκκου.

Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Νίκος Νουρής, ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Ιωνάς Νικολάου, οι Δήμαρχοι Γερίου, κ. Νεόφυτος Παπαλαζάρου, και Λατσιών, κ. Χρήστος Πιτταράς, ο Αντιστράτηγος ε.α. Ανδρέας Πενταράς, και άλλοι προσκεκλημένοι και δημότες του Δήμου Γερίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων