12/10/2022 12/10/2022 Στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης, εκπαίδευσης, επίδειξης στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στη χρήση αυτοματοποιημένου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ), την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, από τις 4 μ.μ. – 7 μ.μ. Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς, διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των...
12 Οκτωβρίου, 2022 - 21:17
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2022 - 20:41

Εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση από την Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση από την Μητρόπολη Ταμασού

Στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό, θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία ενημέρωσης, εκπαίδευσης, επίδειξης στην καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και στη χρήση αυτοματοποιημένου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ), την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2022, από τις 4 μ.μ. – 7 μ.μ.

Το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης της Καρδιάς, διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την αντιμετώπιση της Καρδιακής Ανακοπής εκτός νοσοκομείου, μέσω των Υπηρεσιών Αναζωογόνησης του Υπουργείου Υγείας και σε συνεργασία με το Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων