03/02/2024 03/02/2024 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μετέβη σήμερα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Ο Πανιερώτατος, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κυβερνητικού οργανισμού του ΚΕΝΘΕΑ, κατόπιν αδείας του επιχώριου Μητροπολίτη κ. Τυχικού, μαζί με την Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, κα Έλενα Ζαρούνα, ενημέρωσαν τους κληρικούς της μητροπολιτικής περιφερειας Πάφου,...
03 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:37
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 16:02

Ενημέρωση ενάντια στις εξαρτήσεις από τον «ΚΕΝΘΕΑ» στους κληρικούς της επαρχίας Πάφου

Διαδώστε:
Ενημέρωση ενάντια στις εξαρτήσεις από τον «ΚΕΝΘΕΑ» στους κληρικούς της επαρχίας Πάφου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μετέβη σήμερα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Ο Πανιερώτατος, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του μη κυβερνητικού οργανισμού του ΚΕΝΘΕΑ, κατόπιν αδείας του επιχώριου Μητροπολίτη κ. Τυχικού, μαζί με την Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, κα Έλενα Ζαρούνα, ενημέρωσαν τους κληρικούς της μητροπολιτικής περιφερειας Πάφου, για την πρόληψη και θεραπεία στον τομέα των εξαρτήσεων, παρουσιάζοντας το έργο του σταθμού του ΚΕΝΘΕΑ «η Τόλμη» της επαρχίας Πάφου.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού εξέφρασε την ευχαριστία του προς τον Μητροπολίτη Πάφου, για τη σημερινή παρέμβασή του στην ιερατική σύναξη της Μητρόπολης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων