26/10/2020 26/10/2020 Η Αστυνομία Κύπρου (Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου), σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών «Star Club Cyprus» και τη στήριξη της ΜΙΝΕΡΒΑ Ασφαλιστικής, ανακοινώνουν την έναρξη κοινής εκστρατείας υπό τον τίτλο «Μαζί Μπορούμε να Πάμε Μακριά», σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Οκτωβρίου, 2020 και ώρα 11:00 στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής....
26 Οκτωβρίου, 2020 - 21:14
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2020 - 20:50

Ενημέρωση για τους κινδύνους της μοτοσικλέτας από την Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Ενημέρωση για τους κινδύνους της μοτοσικλέτας από την Μητρόπολη Ταμασού

Η Αστυνομία Κύπρου (Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου), σε συνεργασία με τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών «Star Club Cyprus» και τη στήριξη της ΜΙΝΕΡΒΑ Ασφαλιστικής, ανακοινώνουν την έναρξη κοινής εκστρατείας υπό τον τίτλο «Μαζί Μπορούμε να Πάμε Μακριά», σε δημοσιογραφική διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Οκτωβρίου, 2020 και ώρα 11:00 στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Η εκστρατεία, περιλαμβάνει διαλέξεις και διαδραστικά εργαστήρια στα οποία θα λάβουν μέρος νέοι ηλικίας μεταξύ 14-19 ετών και στόχο έχει την ενημέρωση των συμμετεχόντων στην ορθή χρήση της μοτοσικλέτας, αλλά και τους κινδύνους που διατρέχει ένας μοτοσικλετιστής όταν ο ίδιος ή οι υπόλοιποι οδηγοί δεν εφαρμόζουν ορθά τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Παράλληλα, η εκστρατεία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό των νέων, αλλά και την καλλιέργεια οδικής συνείδησης. Το πρόγραμμα, το οποίο διαχωρίζεται σε τρεις φάσεις, θα εφαρμοστεί σε πρώτη φάση στον Δήμο Τσερίου και στις κοινότητες Λυθροδόντα και Αγίας Βαρβάρας.

Η όλη εκστρατεία τελεί υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων