30/04/2022 30/04/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας προέστη της Δοξολογίας και τέλεσε δέηση υπέρ της Εθνικής Φρουράς, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, Προστάτη του Πεζικού, στη 2η Μεραρχία Πεζικού στην Κλήρου την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 29 Απριλίου 2022. Η εκδήλωση περιλάμβανε ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού της...
30 Απριλίου, 2022 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 30/04/2022 - 11:50

Κύπρος: Eορτασμός του Προστάτη του Πεζικού στην Κλήρου

Διαδώστε:
Κύπρος: Eορτασμός του Προστάτη του Πεζικού στην Κλήρου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας προέστη της Δοξολογίας και τέλεσε δέηση υπέρ της Εθνικής Φρουράς, κατά τη διάρκεια του εορτασμού του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, Προστάτη του Πεζικού, στη 2η Μεραρχία Πεζικού στην Κλήρου την Παρασκευή της Διακαινησίμου, 29 Απριλίου 2022.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, μήνυμα από τον Υπουργό Άμυνας και ξενάγηση στους υπαίθριους χώρους του στρατοπέδου.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Κώστας Χρυσηλίου, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ κ. Μαρίνος Σιζόπουλος, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας, ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, κ. Χρίστος Χρίστου, ο Βουλευτής ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Γιώργος Κάρουλλας, εκπρόσωποι από αλλά στρατόπεδα, υπαξιωματικοί και αξιωματικοί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων