06/06/2019 06/06/2019 Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 εκδήλωση λήξης των νεανικών συνάξεων για τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου στο «Λούφα Φαν Παρκ» στην Πάνω Δευτερά, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής. Τα παιδιά συμμετείχαν στο παιχνίδι και στη συνέχεια παρακολούθησαν διδακτικές ταινίες. Ακολούθως,...
06 Ιουνίου, 2019 - 22:34

Εορτή για τους νέους από την Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Εορτή για τους νέους από την Ι.Μ. Ταμασού

Με μεγάλη προσέλευση και επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 εκδήλωση λήξης των νεανικών συνάξεων για τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου στο «Λούφα Φαν Παρκ» στην Πάνω Δευτερά, το οποίο διοργανώθηκε από το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής. Τα παιδιά συμμετείχαν στο παιχνίδι και στη συνέχεια παρακολούθησαν διδακτικές ταινίες.

Ακολούθως, ο Διευθυντής του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας Αρχιμανδρίτης Αναστάσιος Κύρρης μίλησε στα παιδιά και τους έδωσε σύντομες πνευματικές οδηγίες. Τους κάλεσε επίσης να συμμετάσχουν στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως, που θα γίνουν κοντά στη Μονή Ιερέων της Πάφου, από τις 23 – 28 Ιουλίου για τα αγόρια Δ΄, Ε΄, Στ΄τάξης δημοτικού- γυμνασίου-λυκείου και από τις 28 Ιουλίου -2 Αυγούστου για τα κορίτσια Δ΄Ε΄Στ΄τάξης δημοτικού -γυμνασίου-λυκείου.

O πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως π. Θεόδωρος Στυλιανού απευθύνθηκε στους κατηχητές που ήταν παρόντες, τους ευχαρίστησε για το έργο τους και τους απηύθυνε το δικό του πνευματικό λόγο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων