19/07/2023 19/07/2023 Eπιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛΔΥΚ, κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974, και δέηση υπέρ υγείας και ανευρέσεως των αγνοουμένων της τελέστηκε στο στρατόπεδο «Αντγου Σωτηρίου Σταυριανάκου» στη Μαλούντα το πρωί της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2023. Την δέηση ανέπεμψε εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, ο...
19 Ιουλίου, 2023 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 18:32

Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα

Eπιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών της ΕΛΔΥΚ, κατά την Τουρκική Εισβολή του 1974, και δέηση υπέρ υγείας και ανευρέσεως των αγνοουμένων της τελέστηκε στο στρατόπεδο «Αντγου Σωτηρίου Σταυριανάκου» στη Μαλούντα το πρωί της Τετάρτης, 19 Ιουλίου 2023.

Την δέηση ανέπεμψε εκ μέρους του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Γεωργίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα εκπροσώπησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως.

Παρόντες ήταν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου, ο Α’ αντιπρόεδρος της βουλης των Ελλήνων, κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, ο Υφυπουργός Άμυνας της Ελλάδος, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά, οι Δήμαρχοι Κυθρέας, Λαπήθου, Καραβά, Λευκονοίκου, οι κοινοτάρχες των χωριών της γύρω περιοχής, συγγενείς των πεσόντων και αγνοουμένων, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες της Εθνικής Φρουράς Κύπρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνάντηση Νικολάου Χαρδαλιά με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων