27/12/2023 28/12/2023 Επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο πραγματοποίησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, τον Ιεροδιάκονο Ραφαήλ Παπασωτηρίου, τους συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου, Παναγιώτη Χαραλάμπους και Αλέξανδρο Δημοσθένους, και από ομάδα μαθητών της Μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού. Τον Πανιερώτατο υποδέχθηκαν ο κ. Χρίστος Μηνά, Ιατρικός Διευθυντής...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 19:17
Τελευταία ενημέρωση: 28/12/2023 - 1:00

Επίσκεψη Μητροπολίτη Ταμασού στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Ταμασού στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Επίσκεψη στο Μακάρειο Νοσοκομείο πραγματοποίησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023, συνοδευόμενος από τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη, τον Ιεροδιάκονο Ραφαήλ Παπασωτηρίου, τους συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου, Παναγιώτη Χαραλάμπους και Αλέξανδρο Δημοσθένους, και από ομάδα μαθητών της Μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού.

Τον Πανιερώτατο υποδέχθηκαν ο κ. Χρίστος Μηνά, Ιατρικός Διευθυντής Μακάρειου Νοσοκομείου και Διευθυντής Παιδοχειρουργικής κλινικής, η κα Χριστιάνα Ξυδά, Διοικητική Λειτουργός ΟΚΥΠΥ, νοσηλευτές και ιατροί.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης κ. Ησαΐας επισκέφθηκε όλους τους θαλάμους και επικοινώνησε προσωπικά με όλους τους ασθενείς και το νοσηλευτικό προσωπικό, απλά και πατρικά, δίνοντάς τους μια μικρή ευλογία.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με ταχυδακτυλουργό, τον οποίο μερίμνησε η αγάπη του Πανιερωτάτου προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο, εξαιρέτως δε στα παιδιά.

Τέλος, ο Μητροπολίτης Ταμασού εξέφρασε τα συγχαρητήριά του σ’ όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την θυσιαστική του προσφορά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, και ευχαρίστησε άπαντες γιατί στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπό τους και τον υπηρετούν με πνεύμα προσφοράς.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων