27/03/2022 27/03/2022 Στην Πολωνία βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας στο πλαίσιο ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας στήριξης των προσφύγων που έχουν καταφύγει στην χώρα εξαιτίας του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία. Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, τελέστηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως στο Λούμπλιν. Στο Συλλείτουργο συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Λούμπλιν και Χέλμ κ....
27 Μαρτίου, 2022 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2022 - 14:05

Επίσκεψη Μητροπολίτη Ταμασού στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Ταμασού στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας

Στην Πολωνία βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού κ. Ησαΐας στο πλαίσιο ανθρωπιστικής πρωτοβουλίας στήριξης των προσφύγων που έχουν καταφύγει στην χώρα εξαιτίας του πολέμου που μαίνεται στην Ουκρανία.

Την Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022, τελέστηκε Αρχιερατικό συλλείτουργο στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως στο Λούμπλιν. Στο Συλλείτουργο συμμετείχαν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Λούμπλιν και Χέλμ κ. Άβελ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας και άλλοι κληρικοί.

Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος και η συνοδεία του επισκέφθηκαν στην οικία του τον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων