04/08/2023 04/08/2023 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 4 Αυγούστου 2023, στη Μητρόπολη την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Άννα Κουκκίδη Προκοπίου. Η κ. Υπουργός αρχικά έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πανιερώτατο, ο οποίος και την καλωσόρισε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολεως. Ο Πανιερώτατος ενημέρωσε την κ. Υπουργό για...
04 Αυγούστου, 2023 - 15:56
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2023 - 16:50

Επίσκεψη της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως στoν Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Επίσκεψη της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως στoν Μητροπολίτη Ταμασού

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας υποδέχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 4 Αυγούστου 2023, στη Μητρόπολη την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κ. Άννα Κουκκίδη Προκοπίου.

Η κ. Υπουργός αρχικά έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πανιερώτατο, ο οποίος και την καλωσόρισε στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολεως.

Ο Πανιερώτατος ενημέρωσε την κ. Υπουργό για το πολυδιάστατο έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη με πολυποίκιλες δράσεις. Ακολούθως η Υπουργός επέδειξε ευαισθησία για ποικίλα θέματα που απασχολούν την Κύπρο και σε τομείς που ασχολείται η Μητρόπολη Ταμασού όπως το ΚΕΝΘΕΑ και η Κοινωνική Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ταμασού.

Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Μητροπόλεως και στο Πλανητάριο Κύπρου.

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν ο Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως, Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης, ο κ. Άριστος Τσιάρτας, επικεφαλής του τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αντιεγκληματικής και Σωφρονιστικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Σπύρος Γιαλλουρίδης, λειτουργός νομικών θεμάτων Αντιεγκληματικής και Σωφρονιστικής πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ο κ. Ντίνος Φοινικαρίδης, εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, η κ. Ελένη Ζαρούνα, Γενική Διευθύντρια του ΚΕΝΘΕΑ, ο κ. Αχιλλέας Κεντώνης, Διευθύνων Σύμβουλος Interstellar, και ο κ. Γιώργος Τζίβας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων