17/11/2022 17/11/2022  Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε σήμερα αγιασμό στο στρατόπεδο «Τάσου Μάρκου» στη 2η Μεραρχία Πεζικού στην Κλήρου, πλαισιούμενος από τους Πρωτοπρεσβυτέρους Μιχαήλ Ευθυμίου και Μάριο Ιωαννίδη, και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη. Τον Πανιερώτατο καλωσόρισαν ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Στυλιανού, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του στρατοπέδου. Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 17:18

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ταμασού στη 2η Μεραρχία Πεζικού στην Κλήρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ταμασού στη 2η Μεραρχία Πεζικού στην Κλήρου

 Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας τέλεσε σήμερα αγιασμό στο στρατόπεδο «Τάσου Μάρκου» στη 2η Μεραρχία Πεζικού στην Κλήρου, πλαισιούμενος από τους Πρωτοπρεσβυτέρους Μιχαήλ Ευθυμίου και Μάριο Ιωαννίδη, και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

Τον Πανιερώτατο καλωσόρισαν ο Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Στυλιανού, αξιωματικοί και υπαξιωματικοί του στρατοπέδου.

Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος είχε την ευκαιρία να ομιλήσει στους οπλίτες του στρατοπέδου, να τους ενθαρρύνει στον αγώνα και στη θητεία που επιτελούν και τους διαβεβαίωσε πως η Εκκλησία είναι δίπλα στην Εθνική Φρουρά.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων