22/01/2024 22/01/2024 Τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο, Έξαρχο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κύπρο, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22ας Ιανουαρίου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο με την ευκαιρία τελέσεως του πέμπτου ετήσιου μνημοσύνου του προκατόχου του, Μητροπολίτου...
22 Ιανουαρίου, 2024 - 19:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2024 - 19:50

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ταμασού στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Βόστρων Τιμόθεο

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Μητροπολίτη Ταμασού στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Βόστρων Τιμόθεο

Τον εορτάζοντα Μητροπολίτη Βόστρων κ. Τιμόθεο, Έξαρχο του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων στην Κύπρο, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 22ας Ιανουαρίου 2024, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο με την ευκαιρία τελέσεως του πέμπτου ετήσιου μνημοσύνου του προκατόχου του, Μητροπολίτου Παύλου, ο οποίος συνδεόταν με την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Τους δύο Αρχιερείς συνόδευαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Γιαννουσάς, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού και ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ταμασού, π. Ραφαήλ Μισιαούλης.

Ο εορτάζον Μητροπολίτης Βόστρων υποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και θέρμη τους Αρχιερείς και τη συνοδεία τους και τους ευχαρίστησε για την τιμητική επίσκεψή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων