11/08/2021 11/08/2021 Ο οργανισμός “ΔΙΩΝΗ” στα πλαίσια των 5χρονων λειτουργίας του παρουσιάζει τον Άμλετ του ελληνικού τραγουδιού Χρήστο Θηβαίο σε μια μοναδική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο ανοικτό θέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό στις 27/08/2021. Η συναυλία είναι υπό την αιγίδα του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαΐα και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν μετά...
11 Αυγούστου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2021 - 13:49

Φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική εκδήλωση υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Ταμασού

Ο οργανισμός “ΔΙΩΝΗ” στα πλαίσια των 5χρονων λειτουργίας του παρουσιάζει τον Άμλετ του ελληνικού τραγουδιού Χρήστο Θηβαίο σε μια μοναδική συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο ανοικτό θέατρο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό στις 27/08/2021.

Η συναυλία είναι υπό την αιγίδα του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαΐα και τα καθαρά έσοδα θα δοθούν μετά το πέρας της συναυλίας στο ειδικό ταμείο του ΚΥΚΑΤ για τους πυρόπληκτους.

Άνοιγμα συναυλίας από τη νεαρή ερμηνεύτρια Μαρία Βαρδάκη

Προπώληση εισιτηρίων μέσω του tickethour στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://shop.tickethour.com/ticketmaster_se_3534.html

Τιμή:10€
Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα..

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων