08/06/2019 08/06/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία με τίτλο «Μια βόλτα στο Φεγγάρι», την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, και ώρα 7:30 μ.μ. στο προαύλιο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό. Συντελεστές της συναυλίας είναι η χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής «Ταμασέων Ωδές», και επταμελής Ορχήστρα την οποία απαρτίζουν γνωστοί...
08 Ιουνίου, 2019 - 16:15

Φιλανθρωπική Συναυλία διοργανώνει η Ι.Μ. Ταμασού

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική Συναυλία διοργανώνει η Ι.Μ. Ταμασού

Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής διοργανώνει Φιλανθρωπική Συναυλία με τίτλο «Μια βόλτα στο Φεγγάρι», την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, και ώρα 7:30 μ.μ. στο προαύλιο της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής στο Επισκοπειό.

Συντελεστές της συναυλίας είναι η χορωδία της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής «Ταμασέων Ωδές», και επταμελής Ορχήστρα την οποία απαρτίζουν γνωστοί κύπριοι εκτελεστές. Σολίστ θα είναι ο Γιώργος Σταματάρης και η Μάρα Κωνσταντίνου. Θα συμμετέχουν επίσης ευγενώς, οι χορωδίες του Δήμου Λακατάμιας και του Πινδάρειου Ωδείου.

Το πρόγραμμα θα είναι μια διαδρομή του ελληνικού τραγουδιού, το οποίο θα περιλαμβάνει συνθέσεις των Μίμη Πλέσσα, Τάκη Μωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Γιώργου Μουζάκη κ.α.

Όλα τα έσοδα της Εκδήλωσης θα διατεθούν για τις ανάγκες των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Το εισιτήριο εισόδου αξίας €6, ταυτόχρονα θα μπαίνει σε κλήρωση όπου θα κληρώνονται πλούσια δώρα, διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία κ.ά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων