14/11/2021 14/11/2021 ΚΥΠΡΟΣ – Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής θέλοντας να προσφέρει στο ποίμνιό της μια διέξοδο από τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα και κυρίως από την πανδημία του κορωνοϊού που ταλανίζει την ανθρωπότητα σχεδόν δύο χρόνια, και να το εντάξει στο εορταστικό και πνευματικό κλίμα, διοργάνωσε εκδήλωση με φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου...
14 Νοεμβρίου, 2021 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2021 - 16:09

ΚΥΠΡΟΣ: Μύρισαν Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Μύρισαν Χριστούγεννα στην Μητρόπολη Ταμασού

ΚΥΠΡΟΣ – Η Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής θέλοντας να προσφέρει στο ποίμνιό της μια διέξοδο από τα σοβαρά καθημερινά προβλήματα και κυρίως από την πανδημία του κορωνοϊού που ταλανίζει την ανθρωπότητα σχεδόν δύο χρόνια, και να το εντάξει στο εορταστικό και πνευματικό κλίμα, διοργάνωσε εκδήλωση με φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού «Ταμασέων Ωδές» υπό την καθοδήγηση της μαέστρου κ. Μαρίας Χριστοδουλίδου, και τη Φιλαρμονικής της Μητροπόλεως Ταμασού υπό την καθοδήγηση του μαέστρου κ. Ευθύμιου Παπαδόπουλου.

Στη συνέχεια έγινε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και ακολούθησε, κατόπιν σχετικής άδειας και μεταφοράς, ρίψη πυροτεχνημάτων.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων