13/07/2022 13/07/2022 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, την Τρίτη 12 Ιουλίου, χοροστάτησε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παϊσίου, προστάτου του Όπλου των Διαβιβάσεων, το οποίο βρίσκεται εντός του στρατοπέδου “Παντελή Κατελάρη” (έδρα του 45 ΤΕΠ) στον Μαθιάτη. Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, ο Πανιερώτατος...
13 Ιουλίου, 2022 - 8:10
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2022 - 8:33

H εορτή του Οσίου Παϊσίου στο Σώμα των Διαβιβάσεων στον Μαθιάτη

Διαδώστε:
H εορτή του Οσίου Παϊσίου στο Σώμα των Διαβιβάσεων στον Μαθιάτη

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, την Τρίτη 12 Ιουλίου, χοροστάτησε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στο πανηγυρίζον παρεκκλήσιο του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Παϊσίου, προστάτου του Όπλου των Διαβιβάσεων, το οποίο βρίσκεται εντός του στρατοπέδου “Παντελή Κατελάρη” (έδρα του 45 ΤΕΠ) στον Μαθιάτη.

Κατά τη διάρκεια του κοινωνικού, ο Πανιερώτατος κήρυξε το θείο λόγο και αναφέρθηκε στο πρόσωπο του Αγίου Παϊσίου, στα χαρίσματα και τις αρετές, τα οποία κάλεσε τους παρευρισκομένους, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες να αξιωθούν να τα αποκτήσουν.

Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Δήμος Δημοσθένους.

Παρόντες στον εκκλησιασμό, εκτός από τα στελέχη και τους οπλίτες του στρατοπέδου, ήταν ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Κώστας Χρυσηλίου, και ο Επιτελάρχης της Εθνικής Φρουράς, Υποστράτηγος Ιωάννης Βασιλάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων