15/04/2023 15/04/2023 Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης, τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής, 14 Απριλίου 2023, η Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, προέστη της Ακολουθίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας, συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Δημητριανό Πέτσα, τον Πρωτοπρεσβύτερο Ζήνωνα Παραδεισιώτη και τον Αρχιδιάκονο...
15 Απριλίου, 2023 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 9:59

Η ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Η ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού

Σε κλίμα ευλάβειας και κατάνυξης, τελέσθηκε το εσπέρας της Μεγάλης Παρασκευής, 14 Απριλίου 2023, η Ακολουθία του Επιτάφιου Θρήνου.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, προέστη της Ακολουθίας, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας, συμπαραστατούμενος από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Δημητριανό Πέτσα, τον Πρωτοπρεσβύτερο Ζήνωνα Παραδεισιώτη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

Ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους δρόμους της κοινότητος.

Στην ακολουθία παρέστη και ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων