22/05/2023 10/06/2023 Την Αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κα Ιλιάνα Γιότοβα υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 21 Μαΐου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού. Αφού έτυχε θερμής υποδοχής, ξεναγήθηκε από τον Πανιερώτατο στους χώρους της Μητροπόλεως και ακολούθησε κέρασμα στο συνοδικό. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μητροπολίτης Ταμασού προσέφερε...
22 Μαΐου, 2023 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2023 - 0:32

Η Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Η Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Μητρόπολη Ταμασού

Την Αντιπρόεδρο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας κα Ιλιάνα Γιότοβα υποδέχτηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 21 Μαΐου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού.

Αφού έτυχε θερμής υποδοχής, ξεναγήθηκε από τον Πανιερώτατο στους χώρους της Μητροπόλεως και ακολούθησε κέρασμα στο συνοδικό.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Μητροπολίτης Ταμασού προσέφερε στην κα Γιότοβα εικόνισμα της Υπεραγίας Θεοτόκου και ένα μπρούτζινο ομοίωμα κλάδου ελαίας, σύμβολο νίκης και ελευθερίας.

Ακολούθησε το φεστιβάλ του Συνδέσμου Βουλγάρων Κύπρου στους χώρους της Μητροπόλεως.

Παρόντες ήταν και ο Πρέσβης της Βουλγαρίας στην Κύπρο, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βουλγάρων Κύπρου και ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας Κύπρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων