13/04/2024 16/04/2024 Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στο Παλαιχώρι Ορεινής. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Χατζηνικολάου και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη. Στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος...
13 Απριλίου, 2024 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2024 - 20:59

Η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών στο Παλαιχώρι Ορεινής

Διαδώστε:
Η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών στο Παλαιχώρι Ορεινής

Σε κατανυκτικό κλίμα τελέστηκε την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 η Δ’ Στάση των Χαιρετισμών της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στο Παλαιχώρι Ορεινής.

Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, πλαισιούμενος από τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερο Κωνσταντίνο Χατζηνικολάου και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

Στο Ιερό Βήμα παρέστη συμπροσευχόμενος ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Διονύσιος Κοπτίδης, Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.

Στο ιερό αναλόγιο, εκτός από τους ψάλτες του Ιερού Ναού, συμμετείχε και ο Πρωτοπρεσβύτερος Ανδρέας Τουλούμης.

Το Θείο λόγο κήρυξε ο Πανιερώτατος, ο οποίος ανέλυσε τον ύμνο «Την ωραιότητα της παρθενίας Σου».

Τέλος, ευχήθηκε καλό υπόλοιπο της Μεγάλης Τεσσαρακοστης και διά των πρεσβειών της Θεοτόκου να αξιωθούμε να φθάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων