23/12/2020 23/12/2020 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, το πρωί, υποδέχθηκε την χορωδία της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) στο προαύλιο της Μητροπόλεως, η οποία είναι γεμάτη από χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπιόνια. Ο Πανιερώτατος εγκωμίασε το έργο και την προσφορά της ΕΛΔΥΚ και αναφέρθηκε στο σωτήριο και χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρώπησης...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:31
Τελευταία ενημέρωση: 23/12/2020 - 21:45

Η ΕΛΔΥΚ είπε τα Κάλαντα στον Πανιερώτατο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η ΕΛΔΥΚ είπε τα Κάλαντα στον Πανιερώτατο (ΦΩΤΟ)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020, το πρωί, υποδέχθηκε την χορωδία της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) στο προαύλιο της Μητροπόλεως, η οποία είναι γεμάτη από χριστουγεννιάτικα στολίδια και λαμπιόνια.

Ο Πανιερώτατος εγκωμίασε το έργο και την προσφορά της ΕΛΔΥΚ και αναφέρθηκε στο σωτήριο και χαρμόσυνο μήνυμα της Ενανθρώπησης του Κυρίου.

Ακολούθως, ευχήθηκε σε όλους ευλογημένα Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία στις οικογένειές τους καθώς επίσης ειρήνη στην πολύπαθη πατρίδα μας.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων