05/04/2021 05/04/2021 Σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, νωρίς το πρωί, εξεδήμησε προς Κύριον ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας Σωκράτης Χάσικος. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος συνδεόταν φιλικά, τόσο με τον εκλιπόντα, όσο και με την οικογένειά του, με το άγγελμα του θανάτου του αειμνήστου Σωκράτη Χάσικου, εξέφρασε τη θλίψη...
05 Απριλίου, 2021 - 20:36
Τελευταία ενημέρωση: 05/04/2021 - 20:11

Η Ι. Μητρόπολη Ταμασού για την εκδημία του Σωκράτη Χάσικου

Διαδώστε:
Η Ι. Μητρόπολη Ταμασού για την εκδημία του Σωκράτη Χάσικου

Σήμερα, Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, νωρίς το πρωί, εξεδήμησε προς Κύριον ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Κυπριακής Δημοκρατίας Σωκράτης Χάσικος.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος συνδεόταν φιλικά, τόσο με τον εκλιπόντα, όσο και με την οικογένειά του, με το άγγελμα του θανάτου του αειμνήστου Σωκράτη Χάσικου, εξέφρασε τη θλίψη του και συνάμα δήλωσε ότι, ο εκλιπών αποτελεί μια από τις σημαντικότερες πολιτικές και επιχειρηματικές φυσιογνωμίες της Κυπριακής Πολιτείας. Οι αγώνες και η προσφορά του προς την Εκκλησία και την Πατρίδα ήταν καθοριστικά καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Κύπρου.

Με την ευκαιρία αυτή, ο Πανιερώτατος απέστειλε συλλυπητήρια γράμματα προς την οικογένεια του εκλιπόντος, καθώς και προς την πολιτική παράταξη του Δημοκρατικού Συναγερμού, της οποίας υπήρξε επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος και Βουλευτής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων