20/07/2021 20/07/2021 Το εσπέρας της Δευτέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα και περικαλλέστατο Ναό του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτη στην κοινότητα των Αγίων Τριμιθιάς. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Θεοτόκης Φαίδωνος και Δημητριανός Πέτσας, ο Οικονόμος Ανδρέας Ανδρέου, προϊσταμενος του Ιερού Ναού, ο Πρεσβύτερος Κωνσταντίνος...
20 Ιουλίου, 2021 - 19:54
Τελευταία ενημέρωση: 20/07/2021 - 19:08

Η Μητρόπολη Ταμασού τίμησε τον Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Ταμασού τίμησε τον Προφήτη Ηλία τον Θεσβίτη

Το εσπέρας της Δευτέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χοροστάτησε κατά τη διάρκεια του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα και περικαλλέστατο Ναό του Προφήτη Ηλία του Θεσβίτη στην κοινότητα των Αγίων Τριμιθιάς.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Θεοτόκης Φαίδωνος και Δημητριανός Πέτσας, ο Οικονόμος Ανδρέας Ανδρέου, προϊσταμενος του Ιερού Ναού, ο Πρεσβύτερος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, ο Αρχιδιάκονος της Μητροπόλεως Ραφαήλ Μισιαούλης και ο Ιεροδιάκονος Αρσένιος Αθανασίου.

Πριν το τέλος του Εσπερινού, ο Πανιερώτατος χειροθέτησε σε Αναγνώστες, τον δεξιό ψάλτη του Ναού Στέφανο και τον βοηθό του Γεώργιο.

Μετά το πέρας του Εσπερινού, λιτανεύθηκε η εικόνα του Προφήτη Ηλία πέριξ του Ιερού Ναού.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων