21/12/2023 21/12/2023 Το τριήμερο 19 – 20 – 21 Δεκεμβρίου 2023 επισκέφθηκαν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού, στον οποίο έψαλλαν τα κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Ο Πανιερώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά του Περιφερειακού Γυμνασίου Μαλούντας, των Δημοτικών Α’ και...
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 20:23
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 20:02

Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα

Διαδώστε:
Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον Μητροπολίτη Ταμασού Ησαΐα

Το τριήμερο 19 – 20 – 21 Δεκεμβρίου 2023 επισκέφθηκαν τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα μαθητές και μαθήτριες των δημοτικών σχολείων και γυμνασίων της μητροπολιτικής περιφέρειας Ταμασού, στον οποίο έψαλλαν τα κάλαντα και διάφορα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Πανιερώτατος υποδέχθηκε με μεγάλη χαρά τα παιδιά του Περιφερειακού Γυμνασίου Μαλούντας, των Δημοτικών Α’ και Β’ Τσερίου, Κλήρου, Εργατών, Δένειας, Λυθροδόντα και του περιφερειακού Δημοτικού Ταμασού.

Τα παιδιά ευχήθηκαν στον Μητροπολίτη κ. Ησαΐα και έλαβαν την ευχή του για τις ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Ο Πανιερώτατος αντευχήθηκε σε όλους προσφέροντας μαζί με τις ευχές και τις ευλογίες του χριστουγεννιάτικα κεράσματα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων