26/08/2022 26/08/2022 Με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαΐου ολοκληρώθηκε η θερινή κατασκήνωση αρρένων της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού, στην οποία συμμετείχαν 50 παιδιά από 10 μέχρι 17 ετών. Το θέμα της κατασκηνώσεις ήταν η «Ειρήνη». Το σύνθημα της κατασκήνωσης ήταν «Ειρήνη ημίν», δηλαδή «ειρήνη σε μας». Η κατασκήνωση διήρκησε από τις 18 μέχρι τις 22...
26 Αυγούστου, 2022 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2022 - 15:46

Κατασκήνωση Αρρένων Ι.Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Κατασκήνωση Αρρένων Ι.Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής

Με τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Ταμασού κ. Ησαΐου ολοκληρώθηκε η θερινή κατασκήνωση αρρένων της Ιεράς Μητρόπολης Ταμασού, στην οποία συμμετείχαν 50 παιδιά από 10 μέχρι 17 ετών. Το θέμα της κατασκηνώσεις ήταν η «Ειρήνη». Το σύνθημα της κατασκήνωσης ήταν «Ειρήνη ημίν», δηλαδή «ειρήνη σε μας».

Η κατασκήνωση διήρκησε από τις 18 μέχρι τις 22 Αυγούστου 2022 και πραγματοποιήθηκε στους κατασκηνωτικούς χώρους «Μεγάλου Βασιλείου» στις Πλάτρες.

Το επιτελείο της κατασκήνωσης προσπάθησε να μεταφέρει στα παιδιά το πολύτιμο αίσθημα της ειρήνης, που πρέπει να διακατέχει τον κάθε χριστιανό και το πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να μεγαλώνουν με ειρήνη στον κόσμο. Οι ομάδες ήταν χωρισμένες και αφιερωμένες σε Αγίους που ήταν στρατιώτες και μαρτύρησαν για τον Χριστό. Στον Άγιο Θεόδωρο τον Στρατηλάτη, στον Άγιο Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο, στον Άγιο Δημήτριο τον Μυροβλύτη και στον Νεομάρτυρα Ευγένιο Ροντιόνωφ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινό ξύπνημα με εωθινή προσευχή, αγιογραφικό, έπαρση σημαίας, πρόγευμα, καθαριότητες και δραστηριότητες όπως τραγούδι, χορό και χειροτεχνίες.

Μετά το γεύμα και το πρόδειπνο ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, καλαθόσφαιρας και επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Μετά το δείπνο υπήρχε ελεύθερος χρόνος και πριν το σιωπητήριο βραδινή προσευχή – απόδειπνο.

Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης περιελάμβανε επίσης προβολή μικρών ταινιών της Πολιτική Άμυνας με θέμα τις πυρκαγιές, τους σεισμούς και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, πεζοπορία στους καταρράχτες των Καληδωνιών, επίσκεψη στο χωριό Πλάτρες και εκδρομή στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στον Μέσα ποταμό.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων