06/06/2022 06/06/2022 Tον θεμέλιο λίθο του νέου παρεκκλησίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Υπαπαντή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και στον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, στην κοινότητα του Ασκά στην Ορεινή Λευκωσίας, κατέθεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χθες, Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, Εφημέριος της κοινότητος...
06 Ιουνίου, 2022 - 9:32
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2022 - 9:35

Kατάθεση θεμέλιου λίθου από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Διαδώστε:
Kατάθεση θεμέλιου λίθου από τον Μητροπολίτη Ταμασού

Tον θεμέλιο λίθο του νέου παρεκκλησίου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Υπαπαντή του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και στον Όσιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, στην κοινότητα του Ασκά στην Ορεινή Λευκωσίας, κατέθεσε ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας χθες, Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μπακόπουλος, Εφημέριος της κοινότητος και Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως, οι Πανοσιολογιώτατοι Αρχιμανδρίτες Σάββας Σταυροβουνιώτης και Δημητριανός Πέτσας, ο Πρωτοπρεσβύτερος Τέλλος Παπαδόπουλος, ο Πρωτοπρεσβύτερος Στέφανος Χρυσάνθου και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

Τελετάρχης της καταθέσεως του θεμελίου λίθου ήταν ο Πρωτοσυγκελλεύων της Μητροπόλεως, Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Στυλιανού.

Ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση αυτού του παρεκκλησίου, τους δωρητές, τον εργολάβο και τον αρχιτέκτονα του έργου, τον ιερέα, τα μέλη της εκκλησιαστικής επιτροπής, τον κοινοτάρχη και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου, αλλά και όλους όσους συνέβαλαν και συμβάλλουν στην αποπεράτωση αυτού του παρεκκλησίου. Επίσης, ο Πανιερώτατος μετέφερε και τις ευχαριστίες του προς την Ιερά Μονή Σταυροβουνίου και έδωσε ως ευλογία για τη Μονή στον πατέρα Σάββα Σταυροβουνιώτη σταυρό ευλογίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων