10/12/2020 10/12/2020 ΚΥΠΡΟΣ – Την εορτή των Οσίων Νόμωνος και Βηχιανού, τοπική πανήγυρη της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, εόρτασε την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, η κοινότητα της Ανάγυιας με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Νόμωνος και Βηχιανού στην Ανάγυια. Του Εσπερινού προέστει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας. Στην ομιλία του, ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 22:44
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 22:49

ΚΥΠΡΟΣ: Τόνισε την διαφωνία του για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης

Διαδώστε:
ΚΥΠΡΟΣ: Τόνισε την διαφωνία του για τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης

ΚΥΠΡΟΣ – Την εορτή των Οσίων Νόμωνος και Βηχιανού, τοπική πανήγυρη της Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, εόρτασε την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, η κοινότητα της Ανάγυιας με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Νόμωνος και Βηχιανού στην Ανάγυια.

Του Εσπερινού προέστει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας.

Στην ομιλία του, ο Πανιερώτατος αναφέρθηκε στα πρόσωπα των τιμώμενων Αγίων και στις αρετές που απεκόμισαν από τον πνευματικό αγώνα που έκαναν στην επίγεια ζωή τους. Ευχαρίστησε τον κόσμο που τηρεί πιστά τα μέτρα κατά της πανδημίας και τόνισε την διαφωνία του για τα νέα μέτρα που πάρθηκαν από την Κυβέρνηση για την τέλεση των Ιερών ακολουθιών χωρίς την παρουσία πιστών. Ευχήθηκε σε όλους έτη πολλά και καλά Χριστούγεννα.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων