16/04/2023 16/04/2023 Με λαμπρότητα και σε κλίμα πνευματικής χαράς, τελέσθηκε στην Μητρόπολη Ταμασού η Ακολουθία της Αναστάσεως. Επίκεντρο ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, όπου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, προέστη της Ακολουθίας. Ο Πανιερώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεοδωρο Στυλιανού, τον Οικονόμο Μνάσωνα Φουρτούνη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη. Αφού...
16 Απριλίου, 2023 - 15:21

Λαμπρή η τελετή της Αναστάσεως στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Λαμπρή η τελετή της Αναστάσεως στη Μητρόπολη Ταμασού

Με λαμπρότητα και σε κλίμα πνευματικής χαράς, τελέσθηκε στην Μητρόπολη Ταμασού η Ακολουθία της Αναστάσεως. Επίκεντρο ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά, όπου ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, προέστη της Ακολουθίας.

Ο Πανιερώτατος πλαισιώθηκε από τον Πρωτοπρεσβύτερο Θεοδωρο Στυλιανού, τον Οικονόμο Μνάσωνα Φουρτούνη και τον Αρχιδιάκονο Ραφαήλ Μισιαούλη.

Αφού μετέδωσε το Άγιο Φως, προέστη της τελετής της Αναστάσεως στον αύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού, παρουσία εκπροσώπων του στρατού και Φορέων και πλήθους πιστών.

Ο Πανιερώτατος μετά την ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου και υπό τους ήχους χαρμοσύνων κωδωνοκρουσιών, ανήγγειλε το «Χριστός Ανέστη».

Στη συνέχεια, τέλεσε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων