13/04/2022 13/04/2022 Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε το Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμεια χθες το πρωί, 12 Απριλίου 2022, ύστερα από πρόσκληση που έλαβε από τη διεύθυνση και τους μαθητές του σχολείου, ώστε να μιλήσει για την εμπειρία που αποκόμισε από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πολωνία. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν και...
13 Απριλίου, 2022 - 13:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/04/2022 - 13:45

Μαθητές έδωσαν τρόφιμα στον Μητροπολίτη Ταμασού για τους Ουκρανούς

Διαδώστε:
Μαθητές έδωσαν τρόφιμα στον Μητροπολίτη Ταμασού για τους Ουκρανούς

Ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας επισκέφθηκε το Λύκειο Αγίου Γεωργίου στη Λακατάμεια χθες το πρωί, 12 Απριλίου 2022, ύστερα από πρόσκληση που έλαβε από τη διεύθυνση και τους μαθητές του σχολείου, ώστε να μιλήσει για την εμπειρία που αποκόμισε από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Πολωνία.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν και φωτογραφικό υλικό από τις ενέργειες και δράσεις του Μητροπολίτη Ταμασού στην Πολωνία, όπου επισκέφθηκε καταυλισμούς, στους οποίους φιλοξενούνται Ουκρανοί, που έχασαν τα σπίτια τους.

Στο τέλος, ο Πανιερώτατος έδωσε στους μαθητές ως ευλογία μικρές εικόνες του Ιησού Χριστού και οι μαθητές εκ του περισσεύματος της καρδίας τους μάζεψαν τρόφιμα και τα έδωσαν στον Πανιερώτατο, για να τα χρησιμοποιήσει για τους Ουκρανούς που φιλοξενεί στην Κύπρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων