18/12/2022 18/12/2022 Μαζί προσήλθαν για να ψηφίσουν οι Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλληρίας κ. Νικηφόρος και Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊσας στο εκλογικό κέντρο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Εγκώμης. Σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Κύκκου κ. Νικηφόρος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι :“Θα ήθελα καταρχάς να εκφράσω ικανοποίηση γιατί σε αντίθεση με τις Αρχιεπισκοπικές του 2006 που ήταν...
18 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:44

Μαζί ψήφισαν οι Μητροπολίτες Κύκκου και Ταμασού

Διαδώστε:
Μαζί ψήφισαν οι Μητροπολίτες Κύκκου και Ταμασού

Μαζί προσήλθαν για να ψηφίσουν οι Μητροπολίτης Κύκκου και Τηλληρίας κ. Νικηφόρος και Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊσας στο εκλογικό κέντρο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Εγκώμης.

Σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Κύκκου κ. Νικηφόρος ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι :“Θα ήθελα καταρχάς να εκφράσω ικανοποίηση γιατί σε αντίθεση με τις Αρχιεπισκοπικές του 2006 που ήταν μια παρωδία και εμπαιγμός του λαού γιατί η καλπονοθεία ήταν φανερή. Σήμερα Ιερά Σύνοδος ψήφισε ένα εκλογικό νόμο που καθορίζει μια ομαλή διαδικασία. Ο νέος Αρχιεπίσκοπος να είναι άνθρωπος της αγάπης και στο βάθος της να περιλαμβάνει όλους τους ανθρώπους. Να είναι δέκτης των μηνυμάτων του ουρανού και πομπός μηνυμάτων παρηγοριάς, αγάπης, ειρήνης. Κι αυτός είναι ο Ησαΐας”.

Στις δικές του δηλώσεις ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊσας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “σήμερα είναι ιστορική ημέρα της Κύπρου. Η εκκλησία της Κύπρου αφορά όλους είτε εκκλησιάζονται είτε όχι. Είναι η ώρα της αλλαγής εάν ο κόσμος θέλει η Εκκλησία να γίνει φιλική σήμερα πρέπει να σηκωστούν από την ξεκούραση για να φέρουν τη μεγάλη αλλαγή”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων