25/06/2022 25/06/2022 Mε μεγάλη επιτυχία εστέφθη η συναυλία προς τιμή του μεγάλου Κύπριου καλλιτέχνη Μιχάλη Βιολάρη, η οποία έλαβε χώρα στην υπαίθρια σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στην κοινότητα του Επισκοπειού. Η συναυλία συγκαταλεγόταν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις των 15 χρόνων από την ανασύσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού. Μαζί με τον Μιχάλη Βιολάρη συμμετείχαν και οι...
25 Ιουνίου, 2022 - 21:57

Μεγάλη επιτυχία είχε η συναυλία προς τιμή του Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Βιολάρη στη Μητρόπολη Ταμασού

Διαδώστε:
Μεγάλη επιτυχία είχε η συναυλία προς τιμή του Κύπριου τραγουδιστή Μιχάλη Βιολάρη στη Μητρόπολη Ταμασού

Mε μεγάλη επιτυχία εστέφθη η συναυλία προς τιμή του μεγάλου Κύπριου καλλιτέχνη Μιχάλη Βιολάρη, η οποία έλαβε χώρα στην υπαίθρια σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής στην κοινότητα του Επισκοπειού.

Η συναυλία συγκαταλεγόταν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις των 15 χρόνων από την ανασύσταση της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού.

Μαζί με τον Μιχάλη Βιολάρη συμμετείχαν και οι τραγουδιστές Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Δημήτρης Μεσημέρης, Ευδοκία Καδή και Λίζα Θεοφάνους.

Χαιρετισμούς απήυθυναν ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Μιχάλη Βιολάρη και συνάμα τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία που έχουν, ο καθηγητής κοινωνιολογίας και τέως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ιωάννης Πυργιωτάκης, καθώς και ο γλωσσολόγος κ. Γιώργος Γεωργίου, Διευθυντής της Ακαδημίας Κυπροπαίδειας της Μητροπόλεως Ταμασού, οι οποίοι αναφέρθηκαν στην μουσική πορεία του τιμώμενου και την προσφορά του στην Ελλάδα.

Στη συναυλία παρέστησαν η εκπρόσωπος του Πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού της Αστυνομίας, κ. Λοίζος Ιωνά, ο πρώην Αρχηγός της Αστυνομίας, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ομότιμοι καθηγητές του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος τμήματος Θεολογίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, κ. Χρήστος Οικονόμου, κοινοτάρχες της περιοχής και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων