21/12/2019 21/12/2019 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας άνοιξε και φέτος την αγκαλιά του και έκλεισε σ’ αυτήν τις αθώες ψυχές των παιδιών που με τα κάλαντα τους τραγούδησαν και πλημμύρισαν την Μητρόπολη. Ο Πανιερώτατος, αφού τους έδωσε την ευλογία και την ευχή του τόνισε ότι αυτήν την ανιδιοτελή αγάπη που κρύβουν μέσα τους, όπως...
21 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:11
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2019 - 19:15

Μητρ. Ταμασού: “Να κρατήσετε ως λάβαρο στη ζωή σας την αγάπη”

Διαδώστε:
Μητρ. Ταμασού: “Να κρατήσετε ως λάβαρο στη ζωή σας την αγάπη”

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας άνοιξε και φέτος την αγκαλιά του και έκλεισε σ’ αυτήν τις αθώες ψυχές των παιδιών που με τα κάλαντα τους τραγούδησαν και πλημμύρισαν την Μητρόπολη.

Ο Πανιερώτατος, αφού τους έδωσε την ευλογία και την ευχή του τόνισε ότι αυτήν την ανιδιοτελή αγάπη που κρύβουν μέσα τους, όπως και αυτή του Ιησού Χριστού, να την κρατήσουν ως λάβαρο στην ζωή τους και να μην αφήσουν τίποτα να τους παρεκκλίνει από το δρόμο αυτής.

Παιδιά από νηπιαγωγεία, σχολεία και στρατόπεδα της μητροπολιτικής περιφέρειάς Ταμασού και Ορεινής όπως κάθε χρόνο, επισκέφθηκαν την Μητρόπολη για να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να λάβουν τις ευχές και τα δώρα του Πανιερωτάτου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων