15/04/2023 15/04/2023 Πλήθος πιστών κατέκλυσε τους Ιερούς Ναούς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό. Συλλειτούργησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Κυπριανός Παπαδόπουλος, ο Οικονόμος Θεόφιλος Αλχούρι και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλη. Στην αρχή τελέστηκε ο Εσπερινός και στη...
15 Απριλίου, 2023 - 14:17
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2023 - 13:36

Μητροπολίτης Ταμασού: «Όποιος πιστέψει στον Μεσσία Ιησού Χριστό θα κληρονομήσει την αιωνιότητα»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Ταμασού: «Όποιος πιστέψει στον Μεσσία Ιησού Χριστό θα κληρονομήσει την αιωνιότητα»

Πλήθος πιστών κατέκλυσε τους Ιερούς Ναούς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Συλλειτούργησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Κυπριανός Παπαδόπουλος, ο Οικονόμος Θεόφιλος Αλχούρι και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλη.

Στην αρχή τελέστηκε ο Εσπερινός και στη συνέχεια η Θεία Λειτουργία της «Πρώτης Ανάστασης».

Ο Πανιερώτατος κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας προανήγγειλε την Ανάσταση με το Προκείμενο «Ἀνάστα ὁ Θεὸς κρίνων τὴν γῆν», ενώ ο κόσμος κτυπούσε τους σκάμνους.

Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευχήθηκε σε όλους «Καλή Ανάσταση» και είθε το φως της Αναστάσεως να καθοδηγεί τα βήματά μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων