08/06/2022 08/06/2022 Μνημόνιο συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο υπέγραψε χθες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, στο πλαίσιο συνεργασίας του Πανεπιστημίου με το Ινστιτούτο Επιστήμης, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «Interstellar». Καλωσορίζοντας τον Μητροπολίτη Ταμασού και την αντιπροσωπεία του στο Πανεπιστήμιο, ο Πρύτανης, κ. Ανδρέας Ευσταθίου, εξέφρασε τη χαρά του για την υπογραφή του...
08 Ιουνίου, 2022 - 8:41
Τελευταία ενημέρωση: 08/06/2022 - 8:49

Mνημόνιο συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Διαδώστε:
Mνημόνιο συνεργασίας με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο

Μνημόνιο συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο υπέγραψε χθες ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, στο πλαίσιο συνεργασίας του Πανεπιστημίου με το Ινστιτούτο Επιστήμης, Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «Interstellar».

Καλωσορίζοντας τον Μητροπολίτη Ταμασού και την αντιπροσωπεία του στο Πανεπιστήμιο, ο Πρύτανης, κ. Ανδρέας Ευσταθίου, εξέφρασε τη χαρά του για την υπογραφή του Πρωτοκόλλου συνεργασίας με το Ινστιτούτο «Interstellar».

Το πρωτόκολλο συνεργασίας προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση κοινών πολιτιστικών, επιστημονικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων, την ανταλλαγή συμβουλευτικών και επιστημονικών υπηρεσιών και μελετών, την κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά και αναπτυξιακά προγράμματα και την τοποθέτηση φοιτητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων