07/01/2021 07/01/2021 Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της έκοψε η Ιερά Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής το πρωί της 7ης Ιανουαρίου 2021 στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως. Στη σύντομη ομιλία του, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε το προσωπικό που εργάζεται και προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη διοικητική λειτουργία της Μητροπόλεως, ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι πιο καλή από το 2020....
07 Ιανουαρίου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 07/01/2021 - 18:24

Νέα χρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Διαδώστε:
Νέα χρονιά στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής

Την πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της έκοψε η Ιερά Μητρόπολης Ταμασού και Ορεινής το πρωί της 7ης Ιανουαρίου 2021 στο Συνοδικό της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στη σύντομη ομιλία του, ο Πανιερώτατος ευχαρίστησε το προσωπικό που εργάζεται και προσφέρει τις υπηρεσίες του για τη διοικητική λειτουργία της Μητροπόλεως, ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι πιο καλή από το 2020. Ευχήθηκε σε όλους καλή και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία και πνευματική δύναμη για να ανταπεξερχόμαστε στις δυσκολίες της καθημερινότητας και στις δοκιμασίες της ζωής.

Στη συνέχεια, ο Πανιερώτατος μοίρασε τα κομμάτια της βασιλόπιτας στους παρευρισκομένους.

Στην τελετή παρέστησαν το προσωπικό και συνεργάτες της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων