04/01/2024 04/01/2024 Με λαμπρότητα θα εορτασθούν μεθαύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, τα Άγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής. Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινης κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα τελέσει την πανηγυρι­κή Θεία Λει­τουργία και εν συνεχεία την Ακολουθία του Μεγάλου Αγια­σμού στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου. Ακολούθως και ώρα...
04 Ιανουαρίου, 2024 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2024 - 14:47

Ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Ταμασό

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των Θεοφανείων στην Ταμασό

Με λαμπρότητα θα εορτασθούν μεθαύριο Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024, τα Άγια Θεοφάνεια στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής.

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινης κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρο, θα τελέσει την πανηγυρι­κή Θεία Λει­τουργία και εν συνεχεία την Ακολουθία του Μεγάλου Αγια­σμού στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στην Κλήρου.

Ακολούθως και ώρα 11.30 π.μ., θα προστεί της κατα­δύ­σεως του Τιμίου Σταυρού και του αγιασμού των υδάτων στο φράγμα της Κλήρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων