03/01/2024 03/01/2024 Στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ στον Μαθιάτη τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου 2024, ο πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου. Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Χρίστου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Αδάμος Αδάμου, ο Οικονόμος Χρίστος Γεωργίου και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης. Στο τέλος της ακολουθίας, λιτανεύθηκε η...
03 Ιανουαρίου, 2024 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2024 - 17:12

Ο Εσπερινός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ στον Μαθιάτη

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ στον Μαθιάτη

Στο παρεκκλήσιο του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Εφραίμ στον Μαθιάτη τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης, 2 Ιανουαρίου 2024, ο πανηγυρικός εσπερινός, χοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

Τον Πανιερώτατο πλαισίωναν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Παΐσιος Χρίστου, ο Πρωτοπρεσβύτερος Αδάμος Αδάμου, ο Οικονόμος Χρίστος Γεωργίου και ο Αρχιδιάκονος Ραφαήλ Μισιαούλης.

Στο τέλος της ακολουθίας, λιτανεύθηκε η ιερά εικόνα και το ιερό λείψανο του εορτάζοντος Αγίου, περιξ του παρεκκλησίου και ακολούθησε δέηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων