01/12/2023 01/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος (Εκκλησία της Ελλάδος) σήμερα Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου 2023, το εσπέρας (5.30 μ.μ.), θα χοροστατήσει κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Πολυαρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι (Ι.Μ. Ταμασού) για την εορτή της Παναγίας της Γερόντισσας, όπου φυλάσσεται πιστό αντίγραφο της Εικόνος εκ της Μονής...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:55

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Κύπρο

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας στην Κύπρο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος (Εκκλησία της Ελλάδος) σήμερα Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου 2023, το εσπέρας (5.30 μ.μ.), θα χοροστατήσει κατά τη διάρκεια του Πανηγυρικού Πολυαρχιερατικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι (Ι.Μ. Ταμασού) για την εορτή της Παναγίας της Γερόντισσας, όπου φυλάσσεται πιστό αντίγραφο της Εικόνος εκ της Μονής Παντοκράτορος Αγίου Όρους.

Το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος θα συλλειτουργήσει με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα στον ως άνω Ιερό Ναό.

Την Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και κηρύξει το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Συνοικισμό Παραλιμνίου (Ι.Μ. Κωνσταντίας)

Το εσπέρας της ίδιας ημέρας (6.00 μ.μ) θα χοροστατήσει και κηρύξει το θείο λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας ( Ι.Μ. Ταμασού).

Τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023, το εσπέρας και ώρα 6.30 μ.μ, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Συνοικισμού Ανθουπόλεως (Ι.Μ. Ταμασού), ο Σεβασμιώτατος θα πραγματοποιήσει ομιλία πνευματικού περιεχομένου και στη συνέχεια θα τιμηθεί ο προϊστάμενος του Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Ευθυμίου, για τα 50 χρόνια ιερωσύνης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων