26/01/2024 26/01/2024 O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα για τη χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής το απόγευμα της Τρίτης 23ης Ιανουαρίου 2024, στο Συνοδικό της Μητροπόλεως. Παρόντες ήταν η μαέστρος της χορωδίας, κα Μαρία Χριστοδουλίδου και τα μέλη της χορωδίας. Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά και συνεχάρη τόσο τη...
26 Ιανουαρίου, 2024 - 16:09
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 15:51

Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της χορωδίας «Ταμασέων Ωδές»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού ευλόγησε τη Βασιλόπιτα της χορωδίας «Ταμασέων Ωδές»

O Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας ευλόγησε την παραδοσιακή βασιλόπιτα για τη χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής το απόγευμα της Τρίτης 23ης Ιανουαρίου 2024, στο Συνοδικό της Μητροπόλεως.

Παρόντες ήταν η μαέστρος της χορωδίας, κα Μαρία Χριστοδουλίδου και τα μέλη της χορωδίας.

Ο Πανιερώτατος ευχήθηκε καλή χρονιά και συνεχάρη τόσο τη μαέστρο όσο και τα μέλη της χορωδίας για τον ζήλο και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν και ανταποκρίνονται τόσο στις εκδηλώσεις της Μητροπόλεως κατά τη διάρκεια του έτους, όσο και στις προσκλήσεις που ανταποκρίνονται από διάφορους άλλους οργανισμούς για συμμετοχή σε συναυλίες και εκδηλώσεις.

Η Χορωδία «Ταμασέων Ωδές», ιδρύθηκε το 2014, με πρωτοβουλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη κ. Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων