29/12/2022 30/12/2022 Τιμώντας τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ο Δήμος Γερίου προχώρησε όπως είχε αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρία του στις 21 Ιουλίου 2022 στη μετονομασία της Λεωφ. Γερίου σε Λεωφ. Δημήτρη Χριστόφια. Ανακοίνωση από τον Δήμο αναφέρει ότι η τελετή έγινε το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 σε κεντρικό σημείο...
29 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 1:50

Ο Μητροπολίτης Ταμασού σε τελετή μετονομασίας λεωφόρου προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ταμασού σε τελετή μετονομασίας λεωφόρου προς τιμήν του Δημήτρη Χριστόφια

Τιμώντας τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια ο Δήμος Γερίου προχώρησε όπως είχε αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρία του στις 21 Ιουλίου 2022 στη μετονομασία της Λεωφ. Γερίου σε Λεωφ. Δημήτρη Χριστόφια.

Ανακοίνωση από τον Δήμο αναφέρει ότι η τελετή έγινε το βράδυ της Τετάρτης 28 Δεκεμβρίου 2022 σε κεντρικό σημείο του Δήμου. Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Γερίου Νεόφυτος Παπαλαζάρου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Ανδρέας Βύρας και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Προηγήθηκε αγιασμός από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα.

Η ονοματοδότηση έγινε όπως αποφασίστηκε ως ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού σε ένα άνθρωπο που η ζωή του ήταν δοσμένη στον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία, για κοινωνική δικαιοσύνη , για τον απλό άνθρωπο. Στην εκδήλωση ήταν παρούσα η σύζυγος του Έλση κι η οικογένεια του αείμνηστου Χριστόφια, βουλευτές, Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, καταλήγει η ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων